fbpx

Dæk skifte, -reparation og -Hotel VI HAR 15% TILBUD HELE VINTEREN

Dæk skifte, -reparation og -Hotel VI HAR 15% TILBUD HELE VINTEREN

Dine dæk er det eneste der er i direkte kontakt med jorden, – derfor er det vigtigt, at du husker at få dem skiftet til tiden og kører med den rette slags dæk.

 

Nye fælge og dæk. Den rigtige størrelse og comfort. Dine dæk er vigtige for comforten under kørslen. Det betyder, at du både skal have den rigtige størrelse fælge samt kvalitets dæk. Dette er al sammen opgaver som vi hos Auto Corner er professionelle i. Vi kan derfor garantere dig den største glæde samt sikkerhed, hvis du køber dine dæk hos os.

 

Dæk skifte

Hvis du har valgt at købe dine dæk et andet sted, så står vi altid klar til at skifte dækkene for dig for til en yderst favorabel pris. Vi tjekker altid dækkets-, ventilen samt fælgens stand når vi monterer et nyt dæk. Derudover får du selvfølgelig altid en afbalancering af alle hjul, når vi skifter dit dæk.

 

Dækhotel

Vi ved godt, hvor irriterende det er, når man skal transportere sine gamle fælge og dæk fra a-b og bære dem ned i kælderen, – hvis man overhovedet har plads. Derfor har Auto Corner også som en ekstra service et dækhotel. Når du bruger Auto Corners dæk service så gemmer vi dine dæk fra sidste sæson og sørger for, at de nye kommer på. Det koster kun 499.- pr. sæson og betyder, at du faktisk slet ikke skal tænke på noget. Vi sørger nemlig for at sætte dine vinter hjul/fælge på til vinter og sommer hjul/fælge på om sommeren, samt gemmer dem du ikke skal bruge før næste sæson.

Ring til os på 91989796, eller brug vores bookingsystem for at booke en tid til dit næste hjulskifte, eller for at gøre brug af vores dækhotel!

 

Punktering / Reparation

Hvis dine dæk på mystisk vis mister luft, selvom du lige har fyldt dem op, så kan der være mange årsager til dette. Den typiske årsag er enten en punktering eller en ødelagt ventil, – begge dele kan vi ordne og står altid klar til at hjælpe.

 

Ring til os på 91989796, eller brug vores bookingsystem for at booke en tid til din hjulreparation!